Eerdere concerten:

 

9 November 2014 Najaarconcert in het Kerkje van Kortezwaag/Gorredijk.
Ondanks het mooie weer en het feit dat door de nieuwe 'haak om Gorredijk' de route naar het kerkje van Kortezwaag veranderd is, waren we erg blij met het aantal bezoekers. Het was een erg gevarieerd programma en zowel tijdens het concert als na afloop was men bijzonder enthousiast.
13 September 2014 Kopje Cultuur Steenwijkerland te Steenwijk.
De opening van het culturele seizoen voor Steenwijkerland.
Tijdens dit festival presenteerden wij ons in de roomskatholieke kerk te Steenwijk.
De vele bezoekers genoten van ons optreden (dat een half uur mocht duren) en na afloop werden wij verrast met een staande ovatie.

24 December 2013

Kerstavondconcert in de Witte Kerk in De Hemrik.

Een sfeervol concert exclusief voor de gasten van Bilderberg Landgoed Lauswolt.

Wij, van Musica per Tutti, hadden hiervoor twee extra musici aangetrokken: Christianne Slager (sopraan) en Bernard Slofstra (piano). De mensen van Lauswolt konden, net als wijzelf, terugkijken op een geslaagde Kerstavond.

7 Oktober 2012

 

Museum Belvedère in Heerenveen. In het kader van de fotomanifestatie Noorderlicht kregen wij een uitnodiging van de Stichting Tijd om het "Eala Fria Fresena" te zingen tijdens een lezing in Museum Belvedère. Een aspekt van de lezing was een groot foto-schilderij met daarop een fries paard met een duidelijke boodschap naar de essentie van cultuur. Hierbij vond men dit lied zeer passend.

Met veel plezier zijn wij op deze uitnodiging ingegaan.

14 December 2011

Kerstconcert in Heerenhage te Heerenveen.

Op uitnodiging van Serviceflat en Woonzorgcentrum Heerenhage gaven wij hier een gevarieerd Kerstconcert.

Dit keer met muzikale begeleiding van Geralda de Vries (piano).

2 Juli 2011

 

Tijdens het Kinikek Festival in Heerenveen traden wij op in de bijzondere Le Roy Tuinen en gaven wij ook nog een miniconcert voor bewoners en bezoekers van Zorgcentrum Marijkehiem.

28 mei 2011

Muziekfestival Schiermonnikoog. Het prachtige Waddeneiland Schiermonnikoog bruiste van de mooie muziek van vele koren, ensembles, HaFaBra-orkesten en van Musica per Tutti.

4 Mei 2011

 

Dodenherdenking -  Noordwijk (Gn.). A Capella liederen tijdens de Dodenherdenking in de Kerk van Noordwijk (Gn.).

Deze bijzondere plechtigheid werd afgesloten met Het Wilhelmus (4-stemmig), met orgelbegeleiding en natuurlijk werd er massaal meegezongen door alle aanwezigen.

24 December 2010

 

Twee sfeervolle Kerstconcerten in het Witte Kerkje in De Hemrik.

Het eerste concert was voor iedereen toegankelijk; later op de avond brachten wij nogmaals een Kerstconcert maar nu exclusief voor de gasten van Bilderberg Landgoed Lauswolt en hadden wij ons programma, speciaal voor hen, enigszins aangepast.

11 Oktober 2009

 

Benefietconcert in het kerkgebouw van Het Apostolisch Genootschap te Heerenveen. Georganiseerd door de Joh.Willem Friso Loge en de Iris Rebekkah Loge beide te Heerenveen i.v.m. hun resp. 60- en 50-jarig bestaan. De baten van dit concert kwamen ten goede van het Hospice te Heerenveen (Julia Jan Wouters Hospice). Aan dit concert werkten mee: de sopranen Christianne Slager en Annelies Kwak, begeleid door Johan Bijholt en Musica per Tutti.

1 Maart 2009

Voorjaarsconcert in het Witte Kerkje in De Hemrik.

14 December 2008

(samen met Het Saxofoonorkest) een sfeervol Kerstconcert in het kerkgebouw van het Apostolisch Genootschap te Heerenveen.

   

 

                                Bezoekt u regelmatig onze website voor onze concert agenda.

Graag verzorgen wij

een concert of miniconcert voor u.

Op een zaterdagmiddag of -avond,

op een zondagmiddag,

of in de Kerstperiode.

Neemt u hiervoor gerust contact met ons op.